به گزارش شاتا؛ از این تعداد 4 تفاهم نامه بین وزرا و مسئولان دستگاههای ذیربط و 15 تفاهم نامه خودرویی بین خودروسازان کشور و مدیرعامل CIMA MOTORS امضاء شد.
براساس این گزارش ؛صورتجلسه کمیته صنعت بین دو کشور توسط وزرای دو کشور امضاء شد که مشتمل بر همکاری میان موسسات زیرمجموعه دو وزارتخانه و سازمانهای سرمایهگذاری دو کشور و آمادگی در زمینههای صنعتی رشتههای مختلف در دو کشور است.
همچنین یادداشت تفاهم همکاری نمایشگاهی، بین شرکت نمایشگاه سهامی بینالمللی ایران و شرکت نمایشگاهی الجزایر در راستای توسعه همکاریهای نمایشگاهی دو جانبه به امضاء رسید ضمن اینکه یادداشت تفاهم در زمینه زمینشناسی بین ریاست سازمان زمینشناسی کشورمان و الجزایر امضاء شد که تبادل اطلاعات در بین دو سازمان، همکاری در زمینه مطالعات زمینشناسی، اکتشاف و فرآوری معادن ،استخراج و فرآوری فسفات و برگزاری دورههای آموزشی علوم زمین را شامل می شود.
همچنین امضای یادداشت تفاهم استانداردبین سازمان استاندارد ایران و الجزایر در راستای استاندارسازی، آموزش، ارزیابی انطباق، صدور گواهینامه محصولات براساس قوانین جاری بین دو کشور نیز از دیگر تفاهماتی بود که انجام شد.
این گزارش در ادامه حاکیست ؛ همچنین 15 تفاهم نامه خودرویی بین مسئولان خودروسازی کشور و مدیرعامل CIMA MOTORS به امضاء رسید .
قرارداد سهامداری سرمایهگذاری مشترک برای تولید خودروهای سواری در الجزایر بین سایپا و طرف الجزایری امضاء شد ضمن اینکه دیگر تفاهم نامه ها ی امضاء شده بین طرفای ایرانی و طرف الجزایری به شرح ذیل است.
تفاهمنامه برای ایجاد وانت پیکاپ و خودرو سواری بین پارس خودرو و طرف مقابل به منظور انتقال تکنولوژی و دانش فنی بین دو کشور، تفاهمنامه تولید خودرو پادرا در الجزایر بین زامیاد و طرف الجزایری به منظور راه اندازی خط تولید خودروی تجاری سبک در الجزایر و تفاهمنامه کامیونت السوند در الجزایر بین سایپا دیزل وطرف مقابل برای خط تولید محصول تجاری خودرو نیمه سنگین در الجزایر از تفاهم نامه هایی بود که امضاء شد.
براین اساس ؛ تفاهمنامه تولید صندلی خودرو در الجزایر بین سایپا آذین و طرف الجزایری به منظور انتقال تکنولوژی و داخلیسازی قطعات خودرو در کشور الجزایر، تفاهمنامه تولید اکسبل خودرو در الجزایر بین مگا موتور برای انتقال دانش فنی و داخلیسازی قطعات و همچنین تفاهم نامه تولید رادیاتور خودرو در کشور الجزایر بین رادیاتور ایران وطرف دوم با مبلغ 15 میلیون دلار در 2 فاز نیز از دیگر تفاهم نامه های امضاء شده بود.
این گزارش می افزاید: تولید کمک فنر ایندامین در الجزایر بین شرکت ایندامین و طرف الجزایری به منظور انجام سرمایه گذاری حدود 800 هزار دلار ، ایجاد خطوط کاربریهای مختلف در خودروهای تجاری بین ایران کاوه سایپا وطرف مقابل و ایجاد خط تولید روغن، روانکاوها و مایعات خودرویی در الجزایر بین شرکت شیمی تابان وطرف دوم نیز از تفاهم نامه های دیگری بود که به امضاء دو طرف رسید.
همچنین ، تفاهم نامه تولید داشبورد و سپر در الجزایر بین شرکت پلاسکوکار به منظور سرمایه گذاری 800 هزار دلار در 2 فاز و تفاهمنامه تولید شیشه خودرو بین سایپا شیشه برای تولید شیشه با 56 میلیون دلار سرمایهگذاری و تفاهمنامه ایجاد خطوط تولید انواع لنت ترمز خودرو بین لنت پارسیان پیشرو با 5/2 میلیون دلار سرمایه گذاری از تفاهمات انجام شده در این دیدار بود.
در ادامه ،تفاهمنامه همکاری برای تولید انواع تریلر، خانههای پیشساخته، ساندویچ پنل بین مجتمع ماموت و طرف الجزایری با بیش از 50 میلیون دلار سرمایه گذاری و تفاهمنامه ایجاد شرکت ایرانی ـ الجزایری برای تولید خودرو در الجزایر بین امور بینالملل ایران خودرو و طرف مقابل به امضای مسئولان دو طرف رسید.
ادامه مطلب...به گزارش شاتا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، اسناد و موافقتنامههای توسعه همکاری بین تهران و دهلی نو روز دوشنبه در حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران و آقای «نارندرا دامورداس مودی»نخست وزیر هند ، توسط مسئولین و مقامات عالیرتبه دو کشور به امضاء رسید.
«یادداشت تفاهم همکاری بین وزارت خارجه دو کشور برای همکاری در زمینه گفتگو میان دولتها در خصوص سیاستگذاری و تعاملات اتاقهای فکر»، «یادداشت تفاهم همکاری فیمابین دانشکده روابط بینالملل وزارت خارجه ایران و مؤسسه خدمات خارجی وزارت خارجه هند»، «پروتکل اجرایی فیمابین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران و وزارت علوم و فناوری جمهوری هند به منظور همکاری در زمینه علم و فناوری»، «یادداشت تفاهم همکاری فیمابین سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و آرشیو ملی هند»، «برنامه اجرایی همکاریهای فرهنگی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و طرف هندی»، «یادداشت تفاهم همکاری فیمابین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران و شورای روابط فرهنگی هند»، «قرارداد توسعه بندر چابهار بین شرکت خدمات دریایی و بندری آریابنادر ایرانیان و شرکت خصوصی ایندیایورتس، گلوبال پرایویتلینیتد»، «موافقتنامه سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران و اگزیم بانک هند در خصوص تعیین شرایط کنونی خط اعتباری بندر چابهار»، «بیانیه تأیید فیمابین وزارت امور اقتصاد و دارایی ایران و اگزیمبانک هند»، «یادداشت تفاهم همکاریهای بازرگانی و مشارکت بین شرکت دولتی آلومینیوم هندی نالکو و سازمان ایمیدروی ایران»، «یادداشت تفاهم همکاریهای بین صندوق ضمانت صادرات ایران و شرکت ضمانت صادرات هند» و «یادداشت تفاهم همکاری فیمابین شرکت دولتی ایرکون هند و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور در زمینه خط آهن چابهار - زاهدان»، اسناد و توافقنامههایی بود که در حضور دکتر روحانی و آقای نارندرا دامورداس مودی به منظور توسعه و تعمیق روابط دو کشور به امضاء رسید.
ادامه مطلب...به گزارش شاتا ، مهندس نعمتزاده با حضور در نشست هم اندیشی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: تدوین نقشه راه برتری تمدن نوین اسلامی ایرانی «بالاترین سند برنامهای عرصههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی » باید مورد اجماع و زمینهساز سبک زندگی اسلامی باشد.
وی ضمن تأکید بر سخنان مقام معظم رهبری در خصوص مباحث توسعه اظهار داشت: آرمانهایی که در قالب این الگوی به آن برسیم باید با مبانی اسلام و فرهنگ و تاریخ ایران همخوانی داشته باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: هر چند نقاط مثبت و منفی در تاریخ ایران بسیار است در مسایل عدالتخواهی و آزاداندیشی نقاط درخشانی داریم که میتوانیم به آن افتخار کنیم.
وی با تاکید بر لزوم توجه به معانی الگو اظهار داشت: باید بین معنی الگو از نظر ظاهری و عمقی تفکیک قائل شویم چرا که ازنظر ظاهری الگوهای مصرف، تغذیه، الگوی حکومتداری و اقتصاد باید بر مبانی تعالیم اسلامی مورد توجه قرار گیرد اما اینکه در این زمینهها چطور عمل کنیم اشاره به معنی عمقی الگو دارد.
وزیر صنعت،معدن وتجارت با اشاره به اهمیت توسعه صادرات غیرنفتی ،طراحی برنامههای بلندمدت و استفاده از تجربیات نخبگان کشور را موثر در روند پیشرفت انقلاب اسلامی دانست .
مهندس نعمتزاده با تشریح تحولات دنیا بعد از رنسانس گفت : مطرح شدن ایده پیشرفت در مقابل سنت و ظهور دیدگاههای نواندیش مثل مذهب پروتستان در مقابل کاتولیک و آزادی های فردی در مقابل دیکتاتوریها، شاخصهایی در دنیا برای اندازهگیری بوجود آورد که چه بسا در قرن آینده با واژههای جدیدتری از رشد جایگزین شود.
قابل ذکر است : در مرکز الگوی ایرانی پیشرفت ، تمهیدات و سازوکارهایی برای ایجاد اتاقهای فکر و اندیشکدهها در نظر گرفته شده است ، چنانکه با استفاده از تجارب نخبگان کشور ، اندیشکدهها به دو گروه تقسیم شده اند. نوع اول اندیشکدههایی که نتایج کار آنها مورد استفاده دیگر اندیشکدهها قرار می گیرد و این اندیشکدهها عبارت است از: اندیشکدههای مبانی، سنتهای الهی، علم، فکر، عدالت، اخلاق، فقه و حقوق اسلامی و معنویت و نوع دوم کلیه اندیشکدهها به استثناء اندیشکدههای نوع اول است.
همچنین در مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، تاکنون 11 نشست با موضوعات علم و زندگی، نقشه راه در اندیشهپردازی و طراحی توسعه بومی، بنیاد تمدنی، روزآمد بر جوهر تمدن اسلامی و نقش روش حکمی اشتهادی در الگوی اسلامی ایران پیشرفت و ... با حضور صاحبنظران مطرح کشور برگزار شده است.
ادامه مطلب...به گزارش شاتا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، این موافقتنامه و یادداشت تفاهم همکاری روز چهارشنبه پس از نشست مشترک هیات های عالیرتبه دو کشور و در حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی و خانم «کولیندا گرابار کیتاروویچ» روسای جمهوری اسلامی ایران و کرواسی به امضا رسید.
موافقتنامه همکاری های اقتصادی و یادداشت تفاهم همکاری های اتاق بازرگانی ایران و کرواسی اسنادی بود که توسط مقامات ارشد تهران و زاگرب امضا شد.
ادامه مطلب...به گزارش شاتا ، اسدالله کشاورز باحقیقت با بیان اینکه از ابتدای تیرماه امسال تمام مجوزهای قدیمی (غیرکاداستری) فاقد اعتبار خواهد شد افزود: تمام دارندگان مجوزهای معدنی که تاکنون در سامانه کاداستر ثبت نام نکردهاند، موظفند ضمن ایجاد حساب کاربری در این سامانه از طریق مراجعه به سازمان ها، نسبت به ارائه اصل مجوزهای قبلی و دریافت مجوزهای الکترونیکی (کاداستری) اقدام کنند.
وی ادامه داد: از ابتدای تیرماه ارائه هرگونه خدمات به متقاضیان فاقد حساب کاربری در سامانه کاداستر توسط سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها متوقف میشود.
وی ادامه داد: این اقدام با هدف تکمیل فرایند اتوماسیون اداری و ایجاد آمار به روز از وضعیت بخش معدن انجام خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور اکتشاف با بیان اینکه بخش اعظمی از محدوده های معدنی در کشور هنوز تعیین تکلیف نشده است افزود: عدم تشکیل پرونده الکترونیکی برای متقاضیان سبب بروز این مشکل شده است.
وی در پایان با بیان اینکه تا پایان سال گذشته 19 هزار و 230 متقاضی در سامانه کاداستر معادن ثبت نام کردهاند گفت: 16 هزار و 19 نفر از ثبت نام کنندگان در سامانه کاداستر اعضای حقیقی و مابقی اعضای حقوقی هستند.
ادامه مطلب...به گزارش شبکه اطلاعرسانی تولید و تجارت ایران (شاتا)؛ «جعفر سرقینی» با بیان این مطلب افزود: بسیاری از معادن دنیا به خاطر عدم دسترسی به زیرساختها هرگز راهاندازی نشدهاند و این موضوع برای معادن کوچک مقیاس که توانایی مالی کمتری دارند مهم است.
به گفته سرقینی؛ به طور عمده چون معادن در نقاط دور افتاده قرار گرفته ما ناگزیر از رساندن زیرساختها به این مناطق هستیم چراکه هیچ معدنی را ما در اطراف شهرها نداریم.
وی افزود: معادن بزرگ برای تأمین زیرساختها و زیربناها مشکلی نداشته و خودشان در این امر مهم سرمایهگذاری کلان نموده و راه، جاده و بقیه زیرساختها را به سرعت فراهم میکنند. اما وظیفه حاکمیتی دولت برای معادن کوچک مقیاس به منظور تأمین زیرساختها می باشد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: همه ساله برای این موضوع بودجهای در نظر گرفته شده که متأسفانه هر روز این بودجه کمتر میشود به طوری که سال گذشته از 80 میلیارد تومان اعتباری که در برنامه دیده شده بود تنها 2 میلیارد تومان به دست مجریان رسیده که این ناکافی است.
سرقینی در ادامه خاطرنشان کرد: قبل از اینکه بودجه لازم برای تکمیل زیرساختهای لازم در معادن به روسای سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها واصل شود آنها میتوانند با انجام مدیریتی مناسب نسبت به تجمیع معادن اقدام نموده تا بودجه اختصاص یافته در زیرساختها متمرکز شده در مجموعههای معدنی صرف شود.
وی در توضیح این مطلب افزود: طبیعی است که مسیرهای معدنی که 5 تا 6 معدن در آن استقرار یافته نسبت به مسیری که تنها یک معدن در آن وجود دارد از اولویت بیشتری برای تخصیص بودجه برای تکمیل زیرساختهای مربوط به آن برخوردار است.
سرقینی با آوردن شاهد مثالی در این خصوص گفت: در معدن سیماندو در گینه گوناکری که بیست سال قبل کشف شده و یکی از 5 معدن بزرگ سنگآهن دنیا به حساب میآید، به دلیل عدم وجود زیرساختهای مناسب هنوز راه اندازی نشده است. بطوری که در این مدت شرکتهای بزرگ معدنی به دفعات مختلف استقبال نموده اما به دلیل اینکه 1400 الی 1500 کیلومتر راهآهن نیاز دارد آن را رها کردهاند. همچنین در گینه کوناکری بخشی از ماده معدنی «بوکسیت» به دلیل اینکه در 400 کیلومتری بندر قرار دارد و فاقد زیر ساخت است هنوز بلا استفاده مانده است.
ادامه مطلب...به گزارش صنعت نیوز، انواع مس شرکت ملی صنایع مس ایران امروز یکشنبه در بورس کالا عرضه می شود.
شرکت ملی صنایع مس یک هزار تن مس مفتول، 20 هزار تن مس کم عیار، یک هزار و 500 تن مس کاتد، 12 تن کنسانتره فلزات گرانبها، 140 تن سولفور مولیبدن و 14 تن اکسید مس تولیدی خود را در تالار محصولات صنعتی و معدنی روی تابلوی عرضه می برد.
بورس کالای ایران اعلام کرد تالار محصولات صنعتی و معدنی در این روز شاهد عرضه 100 تن مس مفتول صنایع تولیدی دنیای مس کاشان و 100 تن مس مفتول گیل راد شمال در گروه مس و یک هزار و 500 تن شمش هزار پوندی شرکت ایرالکو در گروه آلومینیوم است.
تالار محصولات کشاورزی بورس کالای ایران در این روز عرضه 452 تن جو دامی خوزستان، 200 تن جو دامی روسیه، یک هزار تن ذرت دانه ای دزفول، 21کیلوگرم زعفران رشته ای فردوس، یک هزار تن شکر سفید کارخانه امیرکبیر، یک هزار تن شکر سفید دعبل، یک هزار تن شکر سفید کشت و صنعت فارابی و یک هزار تن شکر سفید کشت و صنعت دهخدا را تجربه می کند.
علاوه بر این 16 هزار تن لوب کات، 2هزار و 331 تن مواد شیمیایی، 2 هزار و 200 تن قیر و 9 هزار تن وکیوم باتوم، 900تن گوگرد و 100 تن پلی اتیلن سنگین در تالار فراورده های نفتی و پتروشیمی عرضه می شود.
همچنین 700 تن قیر6070 شرکت پویندگان فن و تجارت بین الملل به صورت نقدی در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی روز عرضه می شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، واردات خودرو جذابترین نوع تجارت در کشورمحسوب می شود چراکه فعالان این عرصه مطمئن هستند که مخاطبانشان با جیب های پر آن هم بدون درخواست تخفیف به سراغشان می آیند.
براساس این گزارش آمار گمرک در فروردین ماه سال جاری نشان از آن است که واردات خودروهای لوکس تا حجم موتور 2500 سی سی به بیش از 3000دستگاه رسیده است و در بین این خودروها هیوندا اکسنت با 309 دستگاه بیشترین آمار واردات را به خود اختصاص داده است.
لازم به ذکر است که ارزش دلاری این 309 دستگاه 4,065,780 و ارزش ریالی آن 122,833,015,860 بوده است.
اما این خودرو که با ارزشی حدود 39 میلیون تومان به گمرک کشور وارد می شود در بازار براساس مدل با قیمتی حدود 80 تا 100 میلیون تومان به فروش می رسد.
اما در رتبه دوم خودروهای وارداتی سانتافه قرار دارد که ارزش دلاری این 208 دستگاه 5.474.786 و ارزش ریالی آن 165.539.959.290 بوده است.
همچنین در رتبه سوم خودروهای وارداتی رافور قرار دارد که ارزش دلاری این 170 دستگاه 5.052.094 و ارزش ریالی آن 152.780.077.500 بوده است.
ادامه مطلب...به گزارش فارس ،سردار تقی مهری رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی درمورد استعلام میزان جرائم تخلفات وسایل نقلیه اعم از موتور سیکلت و خودرو اظهار داشت: رانندگان وسایل نقلیه میتوانند با ارسال VIN وسیله خود به سامانه پیامکی۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ یا با درج این شناسه در قسمت مربوطه در سامانه اینترنتی Rahvar120.Ir نسبت به میزان جریمه وسیله خود مطلع شوند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی تصریح کرد: هموطنان میتوانند از طریق مراجعه به مراکز پلیس +۱۰ نیز برگه جریمه خودرو خود را دریافت کنند.
وی از شهروندان درخواست کرد: که نسبت به پیگیری جرائم و تخلفاتی که انجام دادهاند پیگیری لازم را به خرج داده و نسبت به پرداخت جرائم و تخلفات خود اقدامات لازم را انجام دهند.
این مقام ارشد راهور ناجا به امکان پرداخت جرائم به صورت انتخابی اشاره و خاطرنشان کرد: این امکان برای شهروندان فراهم شده که بتوانند جرائم خود را به صورت مرحلهای و انتخابی پرداخت کنند، چرا که شاید امکان پرداخت یکجای مبلغ جریمه را نداشته باشند.
سردار مهری درخصوص تخلف خودروهای امدادی در خطوط ویژه گفت: خودروهای امدادی و پلیس در حین ماموریت میتوانند با رعایت تمام جوانب اقدام به رانندگی کرده و حتی با احتیاط از خط قرمز عبور کنند به طوری که منجر به تصادف نشوند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: اگر رانندهای هر یک از خودروهای مرتکب تخلف شود که فاقد شرایط خاص باشد برای پلیس فرقی نمیکند و راننده خاطی را اعمال قانون میکند.
مشاور عالی رئیس جمهور دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، برخی انگیزه های سیاسی را عامل اصلی رد لایحه ایجاد مناطق آزاد جدید عنوان می کند و می گوید: دولت می خواست تنها 7 منطقه آزاد جدید ایجاد کند، در حالیکه برخی نمایندگان 80 منطقه ویژه اقتصادی را نیز به این لایحه اضافه کردند که این عاملی برای برداشت برخی دیگر از نمایندگان در پروسه تصویب، مبنی بر انگیزه های تبلیغاتی این لایحه در آستانه انتخابات مجلس شد.
اکبر ترکان در گفتگو با تابناک اقتصادی گفت: دلیل اصلی مخالفت با لایحه مناطق آزاد که از سوی دولت به مجلس ارایه شده بود، دخالت نمایندگان در پیش نویس این لایحه و بیم از سیاسی بودن آن در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی بود.
مشاور عالی رئیس جمهور افزود: دولت در پیش نویس اولیه لایحه ای که از سوی مجلس رد شد، تنها موضوع ایجاد 7 منطقه آزاد جدید آن هم با رویکرد فناوری های نوین که در سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته است، مطرح شد اما برخی نمایندگان مناطق ویژه اقتصادی را نیز بسته به حوزه انتخابیه خود، به آن اضافه کردند.
وی تصریح کرد: بر این اساس وقتی لایحه در مجلس طرح شد، برخی بیم این را داشتند که در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی، برخی نمایندگان میخواهند از ایجاد مناطق ویژه در محدوده خود، کار تبلیغاتی صورت دهند.
به گفته ترکان، بعید می دانم که ارایه مجدد این لایحه از سوی دولت، به مجلس فعلی برسد، چراکه باید حداقل شش ماه صبر کنیم تا بتوانیم مجدد این لایحه را با تغییرات جدید، به مجلس ارایه کنیم. البته ممکن است دولت با ساز و کارهای قانونی، زمینه ارایه این لایحه در فاصله کمتر از شش ماه را در دستور کار خود قرار دهد.